Bucureşti: Trafic închis între Podul Eroilor și Carol Davila, din cauza surpării terenului

12 Dec 2015 | scris de Gabriela Antoniu
Bucureşti: Trafic închis între Podul Eroilor și Carol Davila, din cauza surpării terenului

Conform unui comunicat al Primăriei Capitalei, incidentul a fost semnalat, sâmbătă, de constructorul care efectuează lucrări de modernizare și extindere pentru compania Metrorex.

Deoarece exista riscul prăbușirii carosabilului și propagarea surpării spre imobilele aflate la intersecția bulevardului Eroilor cu bulevardul Eroii Sanitari, primarul general al Capitalei, Răzvan Sava (foto), a dispus închiderea traficului în zonă, până la punerea în siguranță a perimetrului.

Astfel, s-a închis circulația pe următoarele străzi:

— pe bd. Eroilor, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila, iar pe sensul spre periferie, de la Splaiul Independenței

— pe bd. Eroii Sanitari, pe sensul spre centru, de la strada Carol Davila

Circulația rutieră se va desfășura deviat, pe următoarele trasee:

— pe sensul spre centru, dinspre cartierele Drumul Taberei și Militari, pe sos. Pandurilor—Calea 13 Septembrie sau sos. Geniului — sos. Cotroceni

— pe sensul spre cele două cartiere, pe Splaiul Independenței—sos. Cotroceni—sos. Geniului său sos. Cotroceni-bdul Iuliu Maniu—bdul Vasile Milea.

Primarul Capitalei i-a convocat, duminică, la ora 10,00, la sediul Primăriei Municipiului București, pe reprezentanții Metrorex, ai Poliției Rutiere, ai ISU și ai Inspectoratului de Stat în Construcții. La întâlnire, la care a fost invitat și prefectul Capitalei, Paul Petrovan, vor fi discutate măsurile de intervenție pentru punerea în siguranță a perimetrului, precum și eventuale măsuri de extindere a restricției de circulație rutieră în zonă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră