Bravo lor! Două polițiste au prins un hoţ, în Capitală, în drum spre un examen

27 Aug 2017
Bravo lor! Două polițiste au prins un hoţ, în Capitală, în drum spre un examen

Mulți privim cu neîncredere fetele și femeile care încearcă să împace cochetăria cu rigoare uniformei de polițist, dar...

Potrivit postării de pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, două polițiste din cadrul unei structuri neoperative din Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, în timp ce se aflau în drum spre concursul de trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor, în calitate de supraveghetori, au fost sesizate, de un cetățean, că un bărbat a furat un telefon mobil de la doi batrani, aflați într-o stație de autobuz din Capitală.

În acel moment, una dintre polițiste, Larisa, a coborât din mașină, alergând după bărbat, în timp ce colega ei, Cristina, îl urmarea cu mașina. A alergat 15 minute după el, iar după mai multe somații din partea colegelor, cel în cauză a încetinit.

Polițistele l-au imobilizat, timp în care un martor a apelat 112. În șase minute a sosit un echipaj de poliție de la Secția 20, care l-a preluat pe bărbat. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de furt.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră