Bombă de la DIICOT. Oasele găsite în pădure NU SUNT ale Alexandrei Măceșanu

14 Aug 2019 | scris de Bianca Maria Drug
Bombă de la DIICOT. Oasele găsite în pădure NU SUNT ale Alexandrei Măceșanu

Medicii legişti au făcut publice rezultatale expertizelor efectuate asupra rămăşiţelor osoase găsite în pădurea de lângă Caracal, unde suspectul pentru disparițiile a două tinere, Gheorghe Dincă, susținea că s-ar fi descotorosit de rămășițele umane ale Alexandrei Măceșanu.

Suspectul, Gheorghe Dincă, din Caracal, a fost cel care a dus echipele de anchetatori la fața locului. El susține că le-a ucis pe ambele adolescente date dispărute la Caracal, Alexandra Măceșanu, 15 ani, și Luiza Mihaela Melecu, 19 ani.

Legiştii au stabilit că oasele din pădure sunt diferite de cele găsite în casa lui Gheorghe Dincă.

Medicii legişti au făcut publice rezultatale expertizelor efectuate asupra rămăşiţelor osoase găsite în pădure. Ei confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Rezultatul expertizei medico-legale au fost transmise procurorilor DIICOT care anchetează cazul crimelor de la Caracal.

Potrivit raportului legiştilor, rămăşiţele osoase descoperite în 5 august, în zona de lizieră de pădure, provin de la o persoană de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.

Acestea "sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe", a comunicat DIICOT.

Concret, legiştii au stabilit că oasele din pădure sunt diferite de cele găsite în casa lui Gheorghe Dincă.

"Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe.", a transmis DIICOT.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră