Aproape 400 de blocuri au fost debranșate de RADET pentru neplată, anunță primarul Capitalei

06 Ian 2016 | scris de Cristi Ionescu
Aproape 400 de blocuri au fost debranșate de RADET pentru neplată, anunță primarul Capitalei

Primarul general interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a cerut RADET o soluție privind cele aproape 400 de blocuri debranșate pentru neplată.

"Am informația că 395 de blocuri au fost debranșate pentru neplată. Doresc zilele acestea să contactați asociațiile de proprietari, să aveți o discuție cu dânșii, să ajungeți la o soluție, astfel încât în perioada aceasta nimeni să nu sufere de lipsa căldurii. Aș dori ca de mâine să începeți contactarea lor și discuțiile să vedeți ce soluții puteți găsi și să ni le comunicați și nouă", a spus Sava la comandamentul de iarnă convocat la Primăria Capitalei.

Directorul general al RADET București, Valentin Vițalariu, a spus că se va lua legătura cu asociațiile de proprietari, astfel încât să nu mai existe în viitor asemenea probleme. "O să găsim o soluție legală în orice caz", a subliniat Vițalariu.

Potrivit acestuia, RADET, cu ajutorul Primăriei Capitalei, a finanțat un program prin care fiecare bloc este monitorizat și contorizat și este imposibil ca bucureștenii să plătească mai mult decât au consumat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră