Ce a scris femeia în biletul de adio, înainte de a se arunca alături de cei trei copii în fața trenului (VIDEO)

17 Aug 2017
Ce a scris femeia în biletul de adio, înainte de a se arunca alături de cei trei copii în fața trenului (VIDEO)

Patru persoane, între care trei minori, au fost lovite de tren de un tren interregio, care circula pe Magistrala 800, Bucureşti-Constanţa, în apropiere de halta Brănești, de pe linia de cale ferată București-Constanța.

Femeia se numeşte Alexandra Braustea, din localitatea ilfoveană Brăneşti, şi avea trei fetiţe - Georgiana Mihaela, în vârstă de zece ani, Ana Maria, de opt ani, şi Andreea Nicoleta în vârstă de trei ani.

Potrivit anchetatorilor, femeia scria în biletul de adio găsit în buzunar că îi pare foarte rău, dar că nu mai poate suporta. De asemenea, din primele informaţii a reieşit că femeia era însărcinată.

"Îmi pare rău, nu mai suportam suferința!", a scris femeia în mesajul de adio, pe o foaie ruptă dintr-o agendă, conform stiripesurse.ro.

Potrivit Antena 3, femeia ar fi înaintat o acțiune de divorț în 2009, din cauza soțului gelos, însă a renunțat la ea. Mai mult, oamenii din localitate susțin că aceasta își dorea să pună capăt unei hărțuiri.

"Eu acum am primit telefon. Nu ştiu dacă avea supărări, se înţelegea bine cu soţul ei. Acum am primit telefon: du-te repede. Poate este altcineva. Toată lumea mi-a zis: du-te, că e sora ta. Sora mea se înţelege bine cu soţul ei", a declarat fratele femeii decedate, potrivit Antena 3.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră