Biciclete electrice pentru inspectorii Primăriei Sibiu

21 Iul 2015
Biciclete electrice pentru inspectorii Primăriei Sibiu
Serviciul de Administrare a Domeniului Public a achiziționat două biciclete electrice care au fost folosite în activitatea de teren a inspectorilor. Ei au verificat parcările și respectarea diverselor avize emise pentru ocuparea temporară a domeniului public.

Conform unui comunicat al Primăriei Sibiu, inspectorii s-au arătat încântați de cele două biciclete considerându-le utile mai ales în zonele mai înguste dintre blocuri, dar și în zonele aglomerate. 

Prețul de achiziție a unei astfel de biciclete electrice DEVRON ECO I-VEGA a fost de 5.000 de lei. Acestea sunt dotate cu motoare de 36V cu o putere de 250 W, având instalată pe portbagajul din spate o baterie de tip Phylion, de 36V și 10Ah care asigură bicicletei o autonomie de 60 de km după o singură încărcare de la priză. Bicicleta este echipată și cu un display LED și un schimbător cu 8 viteze.

“E un proiect mai mic, dar dă un semnal pe care noi dorim să îl transmitem prin exemplul propriu. Căutăm soluții pentru a reduce factorii poluatori, dorim să încurajăm sibienii să lase mașina acasă și să utilizeze bicicleta sau chiar mersul pe jos”, a declarat Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Citiţi mai multe ştiri din Actualitate!


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră