BESTIA. Şi-a violat sora de 11 ani, apoi şi-a rupt tatăl în bătaie

30 Ian 2017 | scris de Sebastian S. Eduard
BESTIA. Şi-a violat sora de 11 ani, apoi şi-a rupt tatăl în bătaie

Un caz CUMPLIT a ieşit la iveală zilele trecute. Un adolescent de 17 ani şi-a violat sora (11ani). Apoi, pentru ca parintii au vrut sa raporteze fapta abominabila, individul si-a snopit tatăl în bătaie până i-a fracturat coastele.

Agresiunea a avut loc vara trecută, însă grozăvia a ieşit la iveală abia în urmă cu câteva zile, şi asta pentru că tânărul şi-a terorizat familia în tot acest timp. Inclusiv a amenintat ca da foc locuintei. Intr-un alt incident, i-a pus mamei cuţitul la gât. Ameninţaţi cu incendierea locuinţei, părinţii nu au avut curajul să meargă la poliţie pentru a reclama cele întâmplate.

Calvarul a fost deconspirat abia săptămâna aceasta, când o mătuşă de-a băiatului, care locuieşte în judeţul Ilfov, hotărâtă să pună capăt situaţiei, a sunat la Poliţie, informeaza Monitorul de Botosani.

Faptele reprobabile s-au petrecut în iunie 2016, când sora mai mică a adolescentului (n.r. - în total sunt şase fraţi), a mers în grădina din spatele casei pentru a strânge nişte lucernă. Violată şi ameninţată cu moartea de B.N.I., fata a ţinut secretul până într-o zi când i-a povestit mamei, însă aceasta nu a avut curajul să denunţe fapta.

Grozăvia poate că nu ar fi ieşit la iveală, dar, sătul de bătăile încasate şi de scandalurile pe care i le făcea fiul, tatăl adolescentului s-a destănuit recent unei surori care locuieşte în judeţul Ilfov, iar aceasta a sunat la Poliţia Flămânzi.

Acuzat de viol, B.N.I. a fost reţinut pentru cercetări, apoi a fost arestat preventiv, în urma unei decizii a Judecătoriei Botoşani. Încătuşat, tânărul şi-a schimbat brusc atitudinea, recunoscând totul. Toata intamplarea a avut loc in catunul Balta Rosie (Flamanzi) din Botosani.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră