A jucat toţi banii încasaţi de la locatari la PĂCĂNELE.Cum a ajuns un administrator din Mangalia, împătimit al jocurilor de noroc, în faţa anchetatorilor

04 Oct 2015
A jucat toţi banii încasaţi de la locatari la  PĂCĂNELE.Cum a ajuns un administrator din Mangalia, împătimit al jocurilor de noroc, în faţa anchetatorilor
Administratorul unei asociaţii din Mangalia, un împătimit al jocurilor de noroc, a pierdut toţi banii de întreţinere la păcănele. Asta deoarece cum încasa banii de la locatari omul fugea la jocurile de noroc. .

Administratorul împătimit după jocurile de noroc, trimis în judecată


Administratorul a fost trimis în judecată a fost reclamat de locatari după că ar fi jucat banii asociației la păcănele, informează replicaonline.ro. Poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Poliţiei Mangalia au demarat cercetările, stabilind un prejudiciu de 24.400 de lei. Din câte se pare, administratorul încasa banii de întreţinere, dar firul era întrerupt odată ce intra în posesia lor. Aceştia nu mai ajungeau unde trebuie, ci direct la păcănele şi pariuri sportive.

Într-un final, bărbatul a recunoscut tot şi a fost de acord să încheie un acord de recunoaştere a vinovăţiei, care a fost înregistrat la Judecătoria Mangalia, instanţă care îl judeca pentru delapidare. Însă, cauza a fost amânată deocamdată pentru 28 octombrie.





 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră