Baletul ,,Prințesa florilor” revine pe scena Operei Comice pentru Copii

08 Oct 2018
Baletul ,,Prințesa florilor” revine pe scena Operei Comice pentru Copii Galerie foto (2)

La o lună de la deschiderea noii stagiuni, Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii (OCC) readuce în atenția publicului bucureștean spectacolul de balet ,,Prințesa florilor”, realizat de Jaqueline Bratu, după celebra poveste ,,Degețica” a lui Hans Christian Andersen.

Copiii, însoțiți de familiile lor, sunt așteptați la sediul OCC din Calea Giulești nr. 16, unde vor avea ocazia să revadă, pe scena Sălii Mari, ultima premieră a stagiunii trecute. 

Sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 17.00 și duminică, 14 octombrie, începând cu ora 11.00, cei mici sunt așteptați să descopere regatul magic în care locuiau o mulțime de flori și o prințesă nespus de frumoasă.

Luna octombrie aduce pe scena Operei Comice pentru Copii un alt personaj foarte îndrăgit - ,,Motanul încălțat“, în spectacolul de operă în regia maestrului Cristian Mihăilescu, pe muzica lui Cornel Trăilescu și libretul lui Tudor Mușatescu și al Ninei Stoiceva.

În luna noiembrie, mult așteptatul spectacol de balet ,,Prinț și cerșetor“, pe muzica lui Laurențiu Profeta, în regia și coregrafia lui Cătălin Caracaș, va putea fi urmărit, în premieră, începând cu data de 9 noiembrie, la Sala Mare.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră