Extravaganţă, KITSCH, aur, manelişti cu patalama şi bolizi de lux... fără număr. Cum au „participat“ şi poliţiştii la nunta CLANULUI CÂRPACI. Alo FISCUL, la voi se aude ceva?

08 Aug 2015
Extravaganţă, KITSCH, aur, manelişti cu patalama şi bolizi de lux... fără număr. Cum au „participat“ şi poliţiştii la nunta CLANULUI CÂRPACI. Alo FISCUL, la voi se aude ceva?
Lume, lume, soro lume! Nuntă mare ce n-a văzut Parisul! Pardon, Timişoara! Nunţă ţigănească „ca-n poveşti“, adică din aia  de te pui şi petreci trei zile şi trei nopţi. Cum altfel, când Marco şi Iasmina, nepoata „celebrului“ Grado Cârpaci, cunoscut în Timişoara ca „ministrul de finanţe", şi-au unit destinele. Cum era şi firesc într-o astfel de situaţie - vorba aia, o dată ţi se mărită/însoară odraslele- familia Clanului Cârpaci, una dintre cele mai bogate familii de romi din Timişoara, a scos la înaintare întreg arsenalul. Pe principiul „am cu ce mă, am cu ce“, bolizii de lux au curs ca ciupercile după ploaie, kilogramele de aur au fost şi ele la loc de cinste, iar maneliştii cu patalama au venit să încânte nuntaşii cu un „of, viaţa mea, of inima mea“. 

MIREASA MINORĂ , ROCHIE DE MII DE EURO CU SWAROVSKI 


Nici ţinutele nu au fost mai prejos la aşa nuntă. Mai exact, la soare te puteai uita - şi slavă Domnului, zilele astea a fost din belşug- dar, la rochia cu pietre Swarovski a tinerei mirese, încă minoră,  nu prea te ţineau ochii. Cât despre buzunar, nici nu mai vorbim, căci ţinuta fetei a  costat nu mai puţin de 10.000 de euro.  La rândul lui, mirele a ales o vestimentaţie care semăna cu uniforma împăratului Franz Joseph al Austriei, aşa cum şade bine la o nuntă ţigănească. Nu mai puţin de 14 perechi de naşi i-au cununat pe cei doi miri. Păi, cum altfel?! Să aibă tinerii însurăţei noroc la bani şi la copii!  Aşa cum era de aşteptat, sute de oameni au fost invitaţi la nunta familiei Cârpaci, prilejul perfect pentru aceştia să-şi etaleze zecile de bijuterii pe patru roţi chiar dacă asta a însemnat să blocheze trotuarele.

FISCUL PE URMELE MARILOR AVERI, POLIŢIŞTII CU OCHII PE NUNTAŞI 

Nunta extravagantă a clanului Cârpaci are loc în timp ce Fiscul şi DNA-ul ar cam  bate- cel puţin teoretic, practiv rămâne de văzut- la porţile palatului să le verificile averile. Lucru care nu pare să-i pună pe gânduri sau să-i deranjeze în vreun fel pe romii care nu se sfiesc să-şi etaleze averea, spun ei „făcută cinstit“. La aşa nuntă pe sprînceană nu au lipsit din peisaj nici poliţiştii. Aceştia au urmărit întreaga desfăşurare a ostilităţilor,  iar la final au împârţit zeci de amenzi nuntaşilor care au parcat neregulamentar.Căci, vorba aia, acolo unde curge aurul şi defilează bolizii de lux mai merge să-ţi cumperi şi câte-o stradă, două. Cât despre blocarea traficului, nici nu mai vorbim... Până acum, agenţii le-au dat nuntaţilor  sancţiuni în valoare de peste 15 mii de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru parcare  neregulamentară.  Cei care au vrut totuşi să scape de sancţiuni, şi-au parcat limuzinele în curtea Autorității Rutiere Române Timiș. Mai ales că, în curtea instituţiei, nu se afla niciun paznic. 
.  

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră