Mircea Badea: ANAF-ul se comportă ca și cum nu-l interesează absolut deloc banii. Are doar o misiune, de a ne închide

15 Feb 2016 | scris de Cristi Ionescu
Mircea Badea: ANAF-ul se comportă ca și cum nu-l interesează absolut deloc banii. Are doar o misiune, de a ne închide

Mircea Badea a precizat că trustul Intact plătește impozite uriașe la stat, deci interesul statului ar fi ca trustul să funcționeze, ca să încaseze banii, precizează prezentatorul TV.

”Antena plătește impozite uriașe, deci interesul statului ar fi ca trustul acesta să funcționeze, că interesul statului e să încaseze banii. Pe ei pare că nu-i interesează. Nu ai cum să te muți în 5 zile, este interesat doar să ne închidă pe noi De asemenea, daca noi am plati chirie in aceste sedii, interesul statului ar fi sa incaseze, evident, banii pe chirie. Dar, ANAF-ul se comporta ca si cum nu-l intereseaza absolut deloc banii. Ei au o misiune, doar de a ne inchide. N-ai cum sa te muti in cinci zile. Nicio televiziune de pe pamantul asta nu se poate muta in cinci zile. Este o nebunie. Avem un sistem securist construit de Băsescu Traian și nu se va lăsa până nu ne va distruge. Cat despre iesitul in strada, am mai iesit si o sa mai ies”, a spus Mircea Badea.

Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează televiziunile trustului Intact vor fi evacuate.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră