Ce a scris avocata sinucigaşă în BILETUL DE ADIO. Şi-a omorât copilul de patru ani din RĂZBUNARE

09 Oct 2015
 Ce a scris avocata sinucigaşă în BILETUL DE ADIO. Şi-a omorât copilul de patru ani din RĂZBUNARE
 Femeia care şi-a aruncat băieţelul de la etaj şi apoi s-a sinucis a lăsat un bilet de adio în care dă vina pe fostul concubin pentru tragedie. Femeia, în vârstă de 35 de ani, era de profesie avocat şi, potrivit anchetatorilor, suferea de depresie. Biletul de adio reprezintă un indiciu important pentru anchetatori, în stabilirea cauzelor producerii tragediei. El a fost scris cu puţin timp înainte ca femeia să îşi arunce băieţelul pe geam. Potrivit RTV, ea a scris pe bilet: „Mami, numai Gabi este de vină". Gabi este numele fostului său iubit şi sunt indicii că ei s-ar fi certat în ultima săptămână. 

Avocata sinucigaşă suferea de depresie 


Tragedie, noaptea trecută, în Capitală, după ce o femeie în vârstă de 35 de ani și-a aruncat copilul de patru ani de la etajul opt al unui bloc din Crangași, după care s-a aruncat și ea.  Copilul său a decedat pe loc. Surse din cadrul Poliţiei Capitalei au declarat pentru site-ul mariustuca.ro că femeia, care era în depresie, a lăsat un bilet de adio pe care l-ar fi găsit mama femeii sinucigaşe. Un trecător a sunat la 112 după ce a văzut toată scena.

Rudele acesteia spun că tânăra suferea de depresie, după ce femeia s-a întâlnit de mai multe ori cu tatăl copilului său cu care trăia în concubinaj. Anchetatorii au deschis un dosar pentru a stabili cauzele acestei tragedii și ce anume a determinat-o pe femeie să recurgă la acest gest disperat.

Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri, care a deschis o anchetă coordonată de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, în condiţiile în care încadrarea faptei este crimă, urmată de sinucidere. La Poliţia Capitalei urmează să fie audiate persoane care pot da detalii privind împrejurările în care s-a produs incidentul.



Alte stiri din Actualitate

Ultima oră