Spitalul de Arși: Secția de anestezie terapie intensivă, funcțională până la sfârșitul anului !

19 Noi 2016 | scris de Magda Marincovici
Spitalul de Arși: Secția de anestezie terapie intensivă, funcțională până la sfârșitul anului !

Potrivit acestuia, pentru renovarea secției au fost investiţi, până acum, 250.000 de euro din bugetul Primăriei Sectorului 1, iar în luna decembrie aceasta ar putea fi funcţională. Până acum s-au făcut lucrări de reablitare în proporţie de 65-70%. Aici s-au realizat lucrări de decopertare, tencuială, finisare a pardoselilor și au fost montate detectoare de fum și venitalții speciale pentru pacienții cu arsuri. 

"Primăria Sectorului 1 se implică în deschiderea cât mai urgentă a secţiei ATI de la Spitalul de Arşi. Sper ca în două-trei săptămâni să fie funcţională. Avem nevoie de acest spital de mari arşi, nu mai trebuie ca bolnavii să fie trimişi în spitalele din străinătate. Ceea ce mă doare cel mai mult este că Ministerul Sănătăţii a avut 500 de milioane de lei să investească în spitale şi nu a făcut-o. O vom face noi. În luna decembrie, România va avea o secţie ATI în spitalul de arşi”, a spus Dan Tudorache. .

Inspecţia Sanitară a decis, în data de 14 iulie, suspendarea activităţii în secţia ATI a Spitalului de Arşi din Capitală, pentru remedierea deficienţelor.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră