Noutăți de la RATB: Orarul de plecare și de trecere a mașinilor prin stații, disponibil pe mobil

01 Apr 2016 | scris de Cristi Ionescu
Noutăți de la RATB: Orarul de plecare și de trecere a mașinilor prin stații, disponibil pe mobil

Călătorii vor avea acces, începând de sâmbătă, la orarul de plecare a vehiculelor de la capetele de linie și la orarul de trecere a vehiculelor prin fiecare stație, odată cu lansarea variantei de mobil a website-ului Regiei Autonome de Transport București (RATB).

"Regia Autonomă de Transport București (RATB) anunță că, începând cu data de 2 aprilie 2016, va lansa varianta de mobil a website-ului RATB, iar publicul călător va avea acces facil la orarul de plecare a vehiculelor de la terminale (capetele de linie) și la orarul de trecere a vehiculelor prin fiecare stație, adaptat la condițiile financiare actuale", precizează RATB.

Orarul va putea fi consultat la adresa http://ratb.ro/v_trasee.php, de pe orice echipament mobil (laptop, tableta sau smartphone) sau de tip PC/desktop cu conexiune la internet. Aici, călătorii trebuie să își aleagă mijlocul/ linia de transport și apoi să acceseze programul de circulație.

Totodată, la terminale vor fi afișate grafice cu orele de plecare a vehiculelor pe trasee care vor fi respectate cu strictețe, singura condiție fiind ca vehiculele să nu fie întârziate sau blocate în trafic.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră