Antena 3, Mihai Gâdea, Radu Tudor, Ciuvică - obligaţi să-i plătească Laurei Codruţa Kovesi DAUNE MORALE de 250.000 de lei

16 Oct 2015
Antena 3, Mihai Gâdea, Radu Tudor, Ciuvică  - obligaţi să-i plătească Laurei Codruţa Kovesi DAUNE MORALE de 250.000 de lei
Tribunalul Bucureşti a decis ca şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, să primească 250.000 de lei daune morale, în dosarul în care a dat în judecată Antena 3.

Tribunalul Bucureşti a decis, vineri, să admită în parte acţiunea Laurei Codruţa Kovesi, şi a obligat în solidar Antena 3 şi pe Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Bianca Nae, Radu Tudor şi Răzvan Savaliuc să-i plătească procurorului-şef al DNA 250.000 de lei daune morale.

Kovesi ceruse în luna iunie despăgubiri de un milion de lei, pentru acuzaţiile de muşamalizare a anchetei în dosarul Bercea Mondial - Mircea Băsescu.

Kovesi susține că în emisiune au fost prezentate mai multe fapte și au fost făcute afirmații mincinoase, care i-au creat un grav prejudiciu de imagine și au adus o gravă atingere demnității umane.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă și poate fi atacată. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră