ANPC va sancționa organizatorii concertului Robbie Williams. Amendă MAXIMĂ

23 Iul 2015
ANPC va sancționa organizatorii concertului Robbie Williams. Amendă MAXIMĂ
Neregulile apărute în timpul concertului Robbie Williams vor fi sancționate și este posibil ca organizatorii să ia amenda maximă, a declarat pentru Mediafax.ro președintele ANPC Marius Dunca. Întrucât au fost depuse peste 200 de reclamații, ANPC a început cercetările. Printre cele mai dese probleme reclamate se numără faptul că organizatorii nu au putut face față celor 64.000 de spectatori care. Din cauza caniculei, au luat cu asalt punctele de vânzare a băuturilor răcoritoare. "Apa le-a fost oprită la intrare, ca la orice concert, dar dacă organizatorii ştiau că n-au capacitate să facă faţă la 64.000 de oameni, nu trebuiau să facă lucrul acesta. E bătaie de joc şi lipsă de respect pe faţă", a spus preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

D&D East Entertainment, organizatorul show-ului susţinut de Robbie Williams în Bucureşti, a explicat într-o scrisoare deschisă adresată spectatorilor, publicată pe pagina de Facebook, problemele de organizare apărute în timpul evenimentului - cozi mari formate la punctele de vânzare de băutură şi mâncare - şi a dat vina pe o firmă de catering care s-a retras înainte de concert.

Şi companiile Coca-Cola şi Ursus, care s-au numărat printre furnizorii concertului pe care Robbie Williams l-a susţinut în 17 iulie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, le-au cerut scuze spectatorilor care au întâmpinat dificultăţi în momentele în care au încercat să achiziţioneze apă şi alte băuturi.

Mai mult, Ursus, în calitate de sponsor şi furnizor de bere al evenimentului, a transmis că le oferă celor nemulţumiţi un cadou, un bax de Ursus Premium (6 doze de 0,5L). 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră