Andrei Găluţ, solistul trupei „Goodbye to Gravity“, transferat la un spital din Olanda. ULTIMELE NOUTĂŢI în legătură cu starea artistului

08 Noi 2015
Andrei Găluţ, solistul trupei „Goodbye to Gravity“, transferat la un  spital din Olanda. ULTIMELE NOUTĂŢI în legătură cu starea artistului
Andrei Găluț, solistul Goodbye to Gravity, trupa care cânta în clubul Colectiv în momentul izbucnirii incendiului, este una dintre persoanele care a fost transferată în Olanda pentru a primi îngrijiri medicale. Andrei a ajuns cu bine în Olanda, informează Arad Online, și a fost deja supus unei intervenţii chirurgicale a Spitalului Crucii Roşii din localitatea olandeză Beverwijk, o clinică specializată în tratarea pacienţilor cu arsuri. Reamintim că pe 30 octombrie, într-o vinere neagră, incendiul din Clubul Colectiv a adus iadul pe pământ. Până în prezent 44 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar peste 100 se află în stare gravă la mai multe spitale din Bucureşti. Mai multe persoane, printre care şi primarul Piedone, sunt momentan arestate.

Doamne, mulţumim...acum fă te rog şi pe mai departe minuni

"Andrei a ajuns în Olanda, este la spital ... Doamne, mulţumim...acum fă te rog şi pe mai departe minuni, şi ai grijă de toţi. Şi dă-le putere şi la medici, şi părinţilor lor", scrie Nicoleta Belean, cumnata solistului. Pe de altă parte, prietena sa, Mădălina, nu a mai fost transportată în Olanda, deși era programat, din cauza unor complicații. Astfel, medici au decis că starea ei de sănătate nu este suficient de bună pentru a face față deplasării. Mădălina este internată la Spitalul Floreasca din Bucureşti unde, zilele trecute, a fost supusă câtorva operaţii de transplant de piele.

Mai mulți tineri răniți în incendiul din Clubul Colectiv au fost transferați la spitale din străinătate. Două aeronave Spartan ale MAPN au plecat sâmbătă dimineaţă cu 16 răniți, pe care i-au transportat la mai multe spitale din Olanda și Belgia.



 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră