Din nou, VASLUIUL! Anchetă în cazul unui fete de 15 ani. Părinţii acesteia au povestit la POLIŢIE că fiica lor a fost sechestrată şi violată de un bărbat din Galaţi

10 Sep 2015
Din nou, VASLUIUL! Anchetă în cazul unui fete de 15 ani. Părinţii acesteia au povestit la POLIŢIE că fiica lor a fost sechestrată şi violată de un bărbat din Galaţi
Poliţiştii vasluieni au declanşat o anchetă în cazul unei fete de 15 ani care ar fi fost sechestrată şi violată de un bărbat din judeţul Galaţi, fata fiind găsită de părinţii ei la locuinţa presupusului agresor după ce dispariţia minorei fusese reclamată la Poliţie. Ancheta poliţiei este în desfăşurare, fiind deschis un dosar penal pentru viol. 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, cercetările în acest caz au început în urma unei sesizări făcute de către părinţii unei fete de 15 ani din localitatea Pogoneşti, care au reclamat că fiica lor ar fi fost supusă unor abuzuri sexuale de către un bărbat din localitatea Ghidigeni, judeţul Galaţi. Plângerea a venit după ce, duminică, părinţii fetei au sesizat Poliţia că ea a dispărut, după ce ar fi fost răpită de pe o stradă din localitatea Pogoneşti, iar în cursul nopţii ei şi-au găsit fiica în locuinţa gălăţeanului, potrivit mediafax.ro. 

„În urma discuţiilor purtate cu părinţii minorei, aceştia au afirmat că fiica lor ar fi fost agresată sexual de un individ din Ghidigeni. Noi ne-am sesizat din oficiu cu privire la relatările verbale ale mamei fetei. În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, urmând a fi identificat şi audiat bărbatul reclamat", a declarat Purtătorul de Cuvânt al Poliţiei Vaslui pentru mariustuca.ro. Poliţiştii aşteaptă şi raportul medico-legal în acest caz, în care se va specifica dacă fata de 15 ani a fost abuzată sexual.

DE LA VASLUI VINE...VIOLUL?

Reamintim şi de cazul celor şapte violatori condamnaţi la închisoare după ce au fost fost acuzaţi că au violat o tânără din comuna Văleni, judeţul Vaslui. Violul a fost comis în octombrie anul trecut, când tânara de 18 ani se întorcea de la şcoală. Ca să ajungă acasă, fata s-a urcat în masina a doi tineri pe care îi cunoștea. Ea a ajuns însă pe un câmp, unde au fost chemaţi alţi cinci băieţi. Timp de trei ore tânăra a fost violată de cei şapte agresori. Nici măcar faptul că a leşinat de mai multe ori nu i-a oprit. Au stropit-o cu ţuică şi au continuat să o violeze, apoi au dus-o acasă. Tânăra şi-a anunţat imediat părinţii, iar aceştia au depus plângere.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră