Ameninţată cu justiţia, compania Omniasig a plătit daunele în cazul decesului Aurei Ion

25 Mai 2015
Ameninţată cu justiţia, compania Omniasig a plătit daunele în cazul decesului Aurei Ion
Familia studentei Aura Ion, cea care şi-a pierdut viaţa în urma tragicului accident aviatic din munţii Apuseni, a fost despăgubită. Numai că, compania nu a vrut să plătească de bună voie banii pe poliţa de asigurare şi doar după ce a fost ameninţată cu un proces. Se pare că suma plătită de compania de asigurări este de 287.500 de euro, potrivit ziarului ring.

În schimb, compania de asigurări a emis un comunicat de presă în care nu a ratat ocazia să laude performanţele economice ale societăţii. „În cadrul dosarului de daună deschis ca urmare a producerii tragicului accident aviatic din munții Apuseni din 20 ianuarie 2014, compania a achitat despăgubirea pentru decesul studentei Aura Ion, în baza poliţei de asigurare de accidente a personalului navigant şi a pasagerilor deținută de Școala Superioară de Aviație Civilă. Plata despăgubirii cuvenite conform sumelor asigurate prevăzute în poliţa de asigurare în vigoare la momentul accidentului s-a făcut imediat după ce toate documentele de succesiune necesare au fost depuse la dosar de către moștenitorii legali ai Aurei Ion”, se precizează într-un comunicat al companiei.

Purtătorul de cuvânt al companiei, Mădălina Constantin, a precizat pentru mariustuca.ro că nu poate confirma sau infirma suma de bani primită de moştenitorii Aurei Ion: „conform contractului de asigurare sumele platite au caracter de confidentialitate.” Legat de acuzaţiile lansate de reprezentanţii familiei Aurei Ion, în legătură cu refuzul companiei de a plăti asigurarea conform contractului, Mădălina Constantin a spus că: „nu putem să comentăm această situaţie.”

Studenta Aura Ion împreună cu pilotul Adrian Iovan şi-au pierdut viaţa pe 20 ianuarie 2014, în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni. În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sfânta Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.  

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră