Ambasadorul american a adus un omagiu victimelor de la clubul Colectiv

01 Noi 2015
Ambasadorul american a adus un omagiu victimelor de la clubul Colectiv
Într-o discreţie absolută, ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm, a venit, duminică, la locul tragediei de la clubul Colectiv, a aprins lumânări şi a depus flori, în semn de omagiu. Hans Klemm a declarat că a fost profund impresionat de ceea ce s-a întâmplat, acesta fiind motivul pentru care a ales să vină.

El a povestit că, în urmă cu 12 ani, în SUA s-a întâmplat un incident asemănător, în urma căruia zeci de persoane au murit. Ambasadorul a subliniat că are încredere că ancheta îi va pedepsi pe cei vinovaţi.

Ambasada Statelor Unite ale Americii a transmis sâmbătă un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care afirma că a aflat cu profundă tristeţe despre teribila tragedie dintr-un club din centrul Bucureştiului. „Transmitem cele mai sincere condoleanţe familiilor, prietenilor şi cunoştinţelor celor care şi-au pierdut vieţile. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă de asemenea către numeroasele persoane rănite, care, sperăm, se vor recupera cât mai rapid”, se mai arăta în mesajul ambasadei.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră