Alexandru Cumpănașu: Alexandra este victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete

05 Aug 2019
Alexandru Cumpănașu: Alexandra este victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete

Unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta de 15 ani dispărută din localitatea Dobrosloveni și care ar fi fost ucisă la Caracal de suspectul Gheorghe Dincă, afirmă, într-o postare în pagina sa de Facebook, că adolescenta a fost victima unei rețele internaționale.

Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri sș exploatare de fete, susține unchiul acesteia, Alexandru Cumpănașu.

Iată postarea acestuia:”În aceasta seara s-a confirmat faptul ca Alexandra a fost victima unei retele internationale de rapiri si exploatare de fete! Lucru pe care l-am sustinut de la inceput cu legaturi in Bari chiar daca autoritatile incercau sa ma convinga ca sunt nebun si monstrul este doar un psihopat. Marturia femeii careia i se cerea taxa de protectie si care era fortata sa se prostitueze de catre monstrul Dinca si complicele retelei Mihai Zamfir de la antena 3 nu mai lasa loc pt interpretari. Monstrul din Caracal nu a fost si nu este singur ci parte a unei retele acoperite de politisti, procurori, judecatori cu scopul exploatarii sexuale a fetelor. ESTE CEL MAI ABOMINABIL LUCRU. SI NU MA LAS PANA NU SE AFLA TOT si nu platesc toti complicii indiferent unde se afla in statul roman”.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră