PANICĂ la Spitalul Județean de Urgență din Galați. Un pacient le-a spus medicilor că are o GRENADĂ în bagaje

24 Aug 2015
PANICĂ la Spitalul Județean de Urgență din Galați. Un pacient le-a spus medicilor că are o GRENADĂ în bagaje
Panică, duminică seară, la UPU Galați după ce George Tudose, un tânăr de 18 ani, le-a spus medicilor că are o grenadă în bagaje. 
 
"Adunam scoici pe faleză. Am adunat mai multe și mai mari și mai mici și la un moment dat am dat de ceva mai greu. I-am dat drumul când m-am uitat, am crezut că e o grenadă. M-am speriat rău și am căzut în apă. M-au văzut oamenii și au sunat la 112. Mi-am revenit la spital și le-am spus doctorilor că eu cred că am o grenadă în sacoșă", a declarat tânărul.
 
Imediat, medicii au sunat la 112, la fața locului ajungând polițiști, jandarmi și pirotehniști de la ISU. Aproximativ o oră activitatea a fost blocată în spital.
 
Din fericire, totul s-a dovedit o alrmă falsă, nefiind vorba despre o grenadă ci de o adunătură de cabluri lipite cu bandă izolatoare. 
 
”Am primit un apel la 112. Obiectul era într-o sacoșă cu niște scoici. În urma verificărilor, am constat că este vorba despre doi conductori electrici, care sunt îmbinați și izolați. Are aceleași dimenșiuni și o formă aproximativ la fel cu o grenadă. O să o ridicăm ca să nu mai existe confuzii”, a declarat pentru presa locală căpitanul Cătălin Dițu, reprezentantul ISU Galați.
 
Cadrele medicale au trecut prin mari emoții.
 
"Am avut foarte mari emoții. Tânărul a fost adus de un echipaj de prim ajutor, iar la o oră de la staționarea în UPU pacientul a declarat că deține un obiect metalic ce pare a fi o grenadă. El fusese adus cu un atac de panică. Ne-a spus că s-a speriat foarte tare când a crezut că a pus în sacoșă lângă scoici o grenadă. De fapt, tânărului de aceea i s-a făcut rău", a spus pentru Agerpres dr.  Diana Ivan, șef gardă UPU SMURD Galați.
 
Tânărul a rămas internat în spital peste noapte.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră