Alertă de Salmonella la Lidl. Produs din carne, infestat

05 Iul 2019 | scris de A.V.
Alertă de Salmonella la Lidl. Produs din carne, infestat

Lidl România a oferit o informare cu privire la rechemarea şi returnarea produsului „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g”.

Clienţii care au cumpărat acest produs sunt rugaţi să ţină cont de retragere şi să nu îl consume, se precizează în informarea Lidl.

Lanţul comercial a precizat că în produs fost detectată Salmonella spp (/25g).

 

"SC GOODIES MEAT PRODUCTION S.R.L recheamă preventiv produsul „Cămara Noastră Ciolan Presat, 100g“ cu termenele de valabilitate: 22.07.2019, 23.07.2019, 27.07.2019, 28.07.2019, vândut de către Lidl România.

În urma unei analize efectuate de producător, a fost detectată Salmonella spp (/25g). Salmonella poate provoca afectiuni grave stomacale sau intestinale (Salmoneloza).

Clienții care au cumpărat acest produs, cu termenele de valabilitate menționate mai sus, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume", se arată în informarea transmisă de Lidl.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, Lidl România a a scos produsul de la vânzare, a precizat lanţul comercial.

Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Cămara Noastră, nu sunt afectate de această rechemare, a precizat Lidl.

Lidl România îşi cere scuze pentru neplăceri.

Pentru mai multe informații, clienţii pot suna suna la numărul de telefon 0800.896.622,  sau accesa adresa de mail info@lidl.ro.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră