ALERTĂ. Deținut evadat de la Penitenciarul Colibași. Tânărul de 23 de ani, dat în urmărire națională

20 Apr 2015
ALERTĂ. Deținut evadat de la Penitenciarul Colibași. Tânărul de 23 de ani, dat în urmărire națională
UPDATE 15:55 - Deținutul care a evadat în această dimineață de la un punct de lucru exterior al Penitenciarului Colibași a fost prins în apropierea unei ferme din localitatea Micești, județul Argeș.
.................................

Un tânăr de 23 de ani care a evadat de la penitenciarul de maximă siguranță Colibaşi a fost dat în urmărire naţională. Poliţia este în alertă, instituinde-se filtre pentru a-l căuta pe bărbat.

Deţinutul Gilbert Ionuț Militaru a părăsit punctul de lucru exterior la care era repartizat din cadrul Liceului Tehnologic Construcții de Mașini, Mioveni. Evadatul era condamnat definitiv la șase ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Gilbert Ionuț Militaru, născut la data de 19.03.1992, are domiciliul în localitatea Băiculești, sat Mănicești, judeţul Argeș. El a dispărut luni,  20 aprilei 2015, în jurul orei 10.00.

Penitenciarul Colibași a transmis că, în vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces– posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu  Inspectoratul de Poliţie Argeș şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeș. De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.

În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112. De asemenea puteţi contacta Penitenciarul Colibași tel. (0248) 260000 sau  inspector de penitenciare Mihaela STANCIU, purtător de cuvânt al Penitenciarului Colibaşi, telefon: 0248/260000, 0744325742, e-mail: purtator.pcolibasi@yahoo.com. (V.M.)
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră