Alain Delon, în România: Femeia e dragostea. Nu sunt încă gay (VIDEO)

11 Iun 2017 | scris de Gabriela Antoniu
Alain Delon, în România: Femeia e dragostea. Nu sunt încă gay (VIDEO)

Celebrul actor francez, Alain Delon, a participat, sâmbătă seara, la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, la gala de închidere a TIFF, unde a primit premiul de excelentă pentru întreaga carieră, care i-a fost înmânat de actriţa Oana Pellea.

 

 

Într-o conferinţă de presă care a precedat gala de premiere, Alain Delon le-a mărturisit jurnaliştilor că datorează totul în viaţă femeilor.  „Ele m-au creat, ele au făcut din mine un bun actor. Mereu am vrut să citesc în ochii femeii iubite că sunt cel mai bun, cel mai important, cel mai puternic. Ea a fost motivaţia mea“, s-a confesat marele actor francez.

Delon a mai spus că dragostea e cel mai important lucru din viaţa sa şi că nu există femeie ideală: „E primul lucru care mă interesează în lume. Ceea ce iubesc mai mult în viaţă e femeia. Femeia e dragostea. Ok? Nu sunt încă gay!“, a mai spus actorul.

Vineri seara, când a sosit la Cluj Napoca, Alain Delon a urcat pe scena festivalului din Piaţa Unirii unde urma să fie proiectat filmul Afacerea Pigot.

 

 “Sunt foarte fericit să fiu aici şi am să vă spun de ce. Sunt fericit pentru că în seara asta v-am adus soarele şi cu asta mă pot mândri. Filmul <> este primul film pe care l-am produs, regizat şi interpretat. Este important că astăzi îl putem vedea în aer liber, pentru că dacă ar fi fost vremea de ieri l-am fi văzut într-o sală. Mulţumesc pentru invitaţia de a fi aici şi sunt foarte fericit şi foarte mândru. Sunt încântat că în public sunt mai multe femei decât bărbaţi”, a spus Delon.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră