Ai fost în vacanță la bulgari? S-ar putea să ai parte de-o surpriză!

09 Sep 2017
Ai fost în vacanță la bulgari? S-ar putea să ai parte de-o surpriză!

Spre deosebire de alte destinații turistice europene care suferă de o suprasaturație, Bulgaria (7,1 milioane de locuitori) se bucură că a găzduit cinci milioane de vizitatori străini în perioada ianuarie-iulie 2017, în creștere cu 7,2% în ritm anual.

Bucurie generat și de veniturile din turism, care constituie aproximativ 13% din Produsul Intern Brut al Bulgariei, recunoscută drept una din cele mai ieftine destinații turistice din Europa, fiind preferată de germani, ruși și britanici.

Drept urmare, un număr de 400.000 de turiști străini care au vizitat Bulgaria în acest an vor primi o carte poștală de felicitare din partea ministrului bulgar al Turismului, Nikolina Angelkova, informează AFP.

Cărțile poștale, cu mesajul "Vă mulțumim că ați ales Bulgaria!" și imagini cu mormântul trac din Kazanlâk și mănăstirea ortodoxă de la Rila, vor fi trimise unui număr de 400.000 de turiști aleși la întâmplare dintre cei cinci milioane de turiști străini care au vizitat Bulgaria în primele șapte luni ale anului, a precizat, joi, Ministerul bulgar al Turismului.

Ministrul bulgar al Turismului, Nikolina Angelkova, a precizat că aceste cărți poștale vor purta semnătura sa, iar adresele destinatarilor au fost obținute de la hoteluri.

"Vrem să le mulțumim personal", a declarat Angelkova, adăugând că cea mai bună publicitate este cea de la om la om.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră