Agresorul din Timisoara care şi-a răpit şi violat soţia, arestat. Ce s-a întamplat cu fetiţa lor de patru ani

27 Sep 2015
Agresorul din Timisoara care şi-a răpit şi violat soţia, arestat. Ce s-a  întamplat cu fetiţa lor de patru ani
Bărbatul din Timişoara care şi-a răpit şi violat soţia în drum spre procesul de divorţ a fost arestat pentru 30 de zile. Soţia şi fetiţa sa de 4 ani au ajuns în grija specialiştilor de la Direcţia de Protecţie a Copilului.

Reamintim ca o femeie din Timişoara a fost răpită de pe stradă şi violată de soţul de care vrea să se despartă. Femeia mergea spre tribunal, pentru procesul de divorţ, când a fost atacată. În urma incidentului, agresorul s-a făcut nevăzut, însă el a fost prins de poliţişti vineri dimineaţă. Sfidându-i parcă pe toţi, bărbatul extrem de agresiv a afişat un zâmbet larg chiar şi după ce a aflat că îşi va petrece următoarele 30 de zile în arest. 

Bărbatul şi soţia sa sunt în proces de divorţ, iar femeia obţinuse ordin de restricţie împotriva lui, pe motiv că e foarte agresiv. Ordinul nu a ajutat-o insă cu nimic. La ultimul termen al divorţului, când mergea spre judecătorie, femeia a fost răpită şi violată de soţ. "M-a bagat cu forta in masina. A luat masina, m-a dus la Surduc a trebuit sa fac ce zice el. M-a batut, m-a obligat sa intretin relatii sexuale cu el, m-a pus sa sun avocatul ca renunt la tot, ca nu mai divortez", a povestit victima, potrivit RTV. 

Femeia agresată şi fiica sa de 4 ani primesc acum consiliere la un centru al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.








 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră