Lacrimi şi jale la Buzău. Ce dorinţă au părinţii Andreei, tânăra care şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier: „Nu-i plac coroanele şi nici hainele de doliu (...)“

14 Iun 2016 | scris de Mara Răducanu
Lacrimi şi jale la Buzău. Ce dorinţă au părinţii Andreei, tânăra care şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier: „Nu-i plac coroanele şi nici hainele de doliu (...)“

”Fetita noastra nu mai este langa noi! Calatoreste printre ingeri si stele. Inmormantarea are loc marti la cimitirul Dumbrava din Buzau. Ii place albul si buchetele de flori. Nu-i plac coroanele si nici hainele de doliu. Cei ce doresc s-o petreaca pe ultimul drum sunt rugati a-i îndeplini dorinţele“, a postat pe Fcaebook, tatăl adolescentei, potrivit www.jurnaluldebuzau.ro

Reamintim că,  tânăra de numai 19 ani din Buzău şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident de circulație. Andreea Paraschiv, o adolescentă foarte frumoasă și inteligentă, era cunoscută în lumea modei din Buzău, după participarea la un concurs de Miss local, unde a câştigat un contract de reprezentare pentru un an cu o agenţie de modeling din Capitală.

Andreea avea permis de conducere de foarte puțină vreme. A ieșit dumincă seară la o plimbare cu mașina cu iubitul ei, iar pe drumul spre casă, care leagă localitățile Isaccea de Niculițel, în județul Tulcea, tânăra a pierdut controlul volanului iar la ieșirea dintr-o curbă, pe asfaltul umed, s-a izbit de un copac de pe marginea șoselei, unde a murit pe loc.

 

tanara buyyyy

CITIŢI ŞI: VISE SPULBERATE. Andreea ar fi trebuit să susţină astăzi prima proba a bacalaureatului:„nu îmi revin (...) parcă mai ieri vorbeam cu ce te îmbraci la banchet“

 

Era singură la părinți, iar aceștia doi, polițiști de frontieră de profesie, au venit sfâșiați de durere la locul tragediei unde și-au găsit unica fiică lipsită de viață, scrie Libertatea.
Tânăra tocmai absolvise Liceul "Constantin Brătescu" din Isaccea, iar astăzi ar fi trebuit să susțină astăzi prima probă a examenului de Bacalaureat. În urmă cu numai câteva zile, Andreea Paraschiv postase pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant, în care se declara foarte mândră de lucrurile realizate până în prezent și își exprima așteptările de după examenul maturității.

“A venit momentul să îmi iau viaţă în mâini şi să o modelez singură. Fiecare greşeală, fiecare reuşită, fiecare regret sau mulţumire sunt ale mele, sunt rodul acţiunilor şi deciziilor mele de acum înainte. Sunt atât de mândră că am ajuns până aici şi că am realizat atât de multe în tot acest timp. Mi-am făcut părinţii mândrii, prietenii, profesorii care m-au îndrumat, m-au susţinut şi au crezut în mine. (...) Am atâtea emoţii, îmi e atât de teamă şi totuşi sunt atât de fericită. E un nou început, un nou drum, un drum spre o nouă viaţă... Viaţă de adult!“, scria adolescenta pe Facebook.

O altă tânăra care ar fi trebuit să susţină luni examenul de bac, a murit în accident rutier duminică 

Andreea Diana Oaida, tânăra care a decedat aseară în tragedia rutieră din localitatea Mihai Viteazu, era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Mihai Eminescu. Astăzi, ironia sorţii, trebuia să susţină prima probă la examenul de bacalaureat. Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură tragică, iar visele tinerei de 18 ani au fost spulberate. Pagina de Facebook a tinerei este plină cu mesajele îndurerare ale colegilor şi profesorilor.

Accident terifiant, duminica seara, în judeţul Constanţa. Trei oameni şi-au pierdut viata si alti 5 au ajuns la spital, dupa ce autoturismele in care se aflau s-au ciocnit frontal. Andreea Diana Oaida era sportiva si juca in echipa de baschet a colegiului. Colegii tinerei sunt socanti de veste si nu le vine sa creada ca prietena lor s-a stins la doar 18 ani.

 Citiți și: 

Jurnalist din Marea Britanie, mesaj către români: Vă rog, salvați-i pe britanici!

SURPRIZĂ DE PROPORȚII pentru astronomi: O gaură neagră supermasivă devorând, ÎN PREMIERĂ, ceva neobișnuit (VIDEO)

„Mamă, te iubesc... e aici. O să mor!”, ultimul SMS expediat de un tânăr ucis în clubul din Orlando

Huligan rus, licențiat, căsătorit, doi copii: "Nu simțim nevoia de a ucide, există doar dorința de a ne arăta forța. E ca un sport"

După ploi, vine CANICULA! Ce temperaturi ne așteaptă începând de vineri, timp de o săptămână

Cântăreaţă cu origini româneşti, fostă concurentă la "Vocea Americii", ÎMPUŞCATĂ MORTAL în Florida! (VIDEO)

El este asasinul cântăreţei Christina Grimmie! Este înspăimântător cu ce „arsenal“ venise pregătit să ucidă

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră