TRAGEDIE DE PROPORŢII! 6 tineri au murit într-un cumplit accident produs pe o șosea din România

16 Aug 2015
TRAGEDIE DE PROPORŢII! 6 tineri au murit într-un cumplit accident produs pe o șosea din România
Ȋn această dimineaţă, în jurul orei 9:00, a avut loc un tragic accident de circulaţie, în urma căruia și-au pierdut viaţa șase tineri. Din cauza neatenţiei şi a vitezei excesive, la intrarea în localitatea Ardud (județul Satu Mare) şoferul unui VW Golf a lovit podul de beton al unei casei, a plonjat peste şanţ şi peste gard şi a aterizat în curtea imobilului.

IPJ Satu Mare a remis presei un comunicat preluat de www.informatia-zilei.ro, conform căruia șoferul care conducea „mașina morţii”, D. Ioan, avea doar 26 ani. „În urma evenimentului a rezultat decesul  conducătorului auto precum şi a altor cinci persoane, pasageri în autoturism”, informează comunicatul IPJ Satu Mare. „Din verificările întreprinse s-a constatat că autoturismul avea plăcuţele cu numerele de înmatriculare provizorii, expirate de la data de 28.07.2015. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă”.



Pasagerii mașinii erau din aceeași localitate (Răteşti), toţi fiind tineri, sub 30 de ani. Au murit pe loc, prinşi în maşina devenită un morman de fiare contorsionate. Conform primelor observaţii făcute de poliţiști la faţa locului, înainte de capul de pod nu existau urme de frânare, ceea ce indică o viteză excesivă a mașinii.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră