Poliţistul implicat în accidentul de la Manastirea, CERCETAT pentru VĂTĂMARE CORPORALĂ DIN CULPĂ. Medicii nu mai pot face nimic pentru motociclist

10 Aug 2015
Poliţistul implicat în accidentul de la Manastirea, CERCETAT pentru VĂTĂMARE CORPORALĂ DIN CULPĂ. Medicii nu mai pot face nimic pentru motociclist
Saptamana trecuta, un accident teribil s-a petrecut in comuna Manastirea din judetul Calarasi. Cristian Paun, in varsta de 22 de ani, s-a lovit cu motocicleta de o autospeciala a Sectiei 2 Politie Rurala Oltenita. Tanarul circula cu viteza, nu detinea permis de conducere, in vreme ce masina condusa de catre politistul Daniel Stoica, cunoscut drept Gargara, a fost pozitionata perpedincular pe axul drumului, fapt ce contravine Codului Rutier.

Intregul accident a fost surprins de o camera de supraveghere aflata la o statie de alimentare cu combustibil. Motociclistul teribilist este in stare foarte grava la un spital din Capitala, iar medicii au anuntat familia acestuia ca nu se poate face absolut nimic pentru ca situatia sa se schimbe. Tatal acestuia, Adrian Paun, recunoaste partea de vina pe care fiul sau o are in acest incident rutier, in vreme ce politistul care a pus masina pe mijlocul drumului a declarat pentru Pro TV ca nu il urmarea pe tanarul cu care a avut mai multe altercatii verbale de-a lungul vremii.

Inspectoratul de Politie Judetean Calarasi nu a precizat daca Daniel Stoica a fost suspendat din functie, insa a anuntat ca dosarul a ajuns la Parchetul de pe langa Judecatoria Oltenita. “În cauză se efectuează cercetări de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Olteniţa sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiind delegaţi pentru efectuarea acestora poliţişti din cadrul Politiei Municipiului Olteniţa. Probatoriul administrat în cauză urmăreşte lămurirea tuturor împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului, potrivit dispozitiilor procurorului, în conformitate cu prevederile Codului de procedură penală”, precizeaza IPJ Calarasi. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră