Cristian Păun, motociclistul care s-a lovit de maşina poliţiei oprită de-a latul pe mijlocul străzii, a murit

12 Aug 2015
Cristian Păun, motociclistul care s-a lovit de maşina poliţiei oprită de-a latul pe mijlocul străzii, a murit
In urma cu o saptamana, la 5 august, Cristian Paun, in varsta de 22 de ani, jucator la echipa de fotbal Unirea Manastirea, din judetul Calarasi, s-a izbit cu motocicleta de o autospeciala a Sectiei 2 Politie Rurala Oltenita condusa de subofiterul Daniel Stoica – Gargara. Intregul eveniment rutier a fost surprinsa de o camera de supraveghere aflata la o statie de alimentare cu combustibil.

In urma accidentului rutier, motociclistul care nu detinea permis de conducere a ajuns in stare foarte grava la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitala. Din pacate, ranile sale au fost atat de puternice incat astazi s-a constatat decesul tanarului din comuna Manastirea. Inmormantarea va avea loc vineri, 14 august, in localitatea sa natala.

Evenimentul rutier este cercetat acum de Parchetul de pe langa Judecatoria Oltenita. Initial, s-a pornit ancheta pentru vatamare corporala din culpa pe numele politistului care conducea autospeciala de politie, insa acum incadrarea se va schimba si subofiterul Daniel Stoica va fi cercetat pentru ucidere din culpa.  

Adrian Paun, tatal victimei, a recunoscut ca fiul sau are partea sa de vina in toate cele intamplate, in vreme ce politistul care a pus masina pe mijlocul drumului a declarat pentru Pro TV ca nu il urmarea pe tanaruzl cu care s-a certat destul de serios in ultima perioada. Surse din anturajul lui Cristian Paun afirma ca politistul le-ar fi spus procurorilor ca motociclistul ar fi vrut sa-l omoare, acesta fiind motivul pentru care s-a izbit cu motocicleta de masina politiei. 

Prietenii lui Cristian Paun, atat cei din tara si din strainatate, au strans bani pentru a ajuta familia motociclistului care a cazut victima acestui accident teribil. Mai mult, acestia doresc sa angajeze un avocat pentru a deschide un proces in urma caruia sa se dovedeasca vinovatia politistului Daniel Stoica, cunoscut in comuna sub apelativul Gargara.


Alte stiri din Actualitate

Ultima oră