Accident grav la Arad. Un AUDI a lovit și scos de pe șine un TRAMVAI

18 Oct 2015
Accident grav la Arad. Un AUDI a lovit și scos de pe șine un TRAMVAI
Nerespectarea regulilor rutiere a dus la provocarea unui grav accident de circulaţie în Arad, în zona Lebăda, chiar în faţa magazinului Kaufland. Un şofer care ori a fost teribilist, a reuşit să ajungă în stare gravă la spital după ce mașina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un tramvai care circula regulamentar.

Potrivit martorilor, dar şi vatmanului tramvaiului, atât tramvaiul, cât şi autoturismul se deplasau în aceeași direcție. 

„Am intrat în intersecţie pe culoarea verde a semaforului. Pe banda de circulaţie au plecat vreo cinci autoturisme spre UTA, iar a şasea a virat stânga în faţa mea. Nu am mai avut timp de reacţie, nu am mai avut ce să fac”, a spus, vizibil afectat, vatmanul.

Povestea lui este întărită şi de martori. Chiar lângă semafor există montat un semn mare de circulaţie care indică faptul că este interzis virajul la stânga. Bineînţeles că a virat la stânga.

Tramvaiul a deraiat şi a ajuns departe pe şosea, ocupând o bandă şi jumătate din sensul de mers. Autoturismul implicat în accident a fost învârtit în urma impactului, lovitura primită transformând-o într-o epavă, în fier vechi. Şoferul a fost rănit grav, fiind preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean Arad. Se pare că alţi răniţi nu au mai fost.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră