A fost găsit candidatul dispărut. Unde se afla Ninel Peia

08 Noi 2019
A fost găsit candidatul dispărut. Unde se afla Ninel Peia

Candidatul Partidului ”Neamul Românesc” la alegerile prezidenţiale, Ninel Peia, a cărui dispariţie a fost anunţată joi seară, de SPP, a fost găsit la o mânăstire din Moldova.

”Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecţie şi Pază, în cursul zilei de ieri, a fost găsit de poliţişti.  Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracţiuni.  Acesta a refuzat să însoţească poliţiştii pentru încheierea formalităţilor, sens in care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, anunţă IPJ Cluj.

Mânăstirea la care a fost găsit Peia ar fi Mânăstirea Putna.

Serviciul de Protecţie şi Pază a sesizat, joi seară, Inspectoratul de Poliţie Cluj cu privire la dispariţia lui Ninel Peia, candidat la alegerile prezidenţiale. Acesta s-a cazat miercuri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar joi nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon.

”În această dupa-amiază, IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecţie şi Pază despre dispariţia lui Ninel Peia, candidat la Preşedinţia României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza municipiului Cluj-Napoca, iar în această dimineaţă nu a mai fost găsit şi nici nu a mai răspuns la telefon”, a transmis, joi seară, IPJ Cluj.

Sursa citată a precizat că în cauza se efectuează cercetări.

”Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecţie şi pază doar pe perioada activităţilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopţii, la ora 1.17 minute”, a mai transmis IPJ Cluj.

Ninel Peia candidează la alegerile de duminică, fiind susţinut de Partidul Neamul Românesc.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră