O VIAŢĂ cât o MAŞINĂ DE LUX. A făcut praf BOLIDUL primit luna trecută, la majorat. Cum a văzut moartea cu ochii fiul celui mai bogat afacerist din Argeş

17 Iun 2015
O VIAŢĂ cât o MAŞINĂ DE LUX. A făcut praf BOLIDUL primit luna trecută, la majorat. Cum a văzut moartea cu ochii fiul celui mai bogat afacerist din Argeş
Maşini puternice, consum de alcool, viteză  peste limită. Într-un cuvânt, adrenalina traită la volanul maşinilor de lux. Preţul plătit, mai mereu... de oameni nevinovaţi. Nu mai este un secret pentru nimeni că, de cele mai multe ori,  tinerii reprezintă o categorie de şoferi problematici în trafic, în special, spun poliţiştii de la Rutieră, cei care acced uşor la o maşină puternică, având tendinţa  s-o exploateze maximum.

Este şi cazul lui Vlad Dumitru, fiul celui mai bogat afacerist din Argeş, şi un prieten de-al său au văzut moartea cu ochii. Maşina în care se aflau, un bolid de lux  de ultimă generaţie, a lovit un cap de pod, apoi a luat foc. Cei doi puşti de 18 ani au fost scoşi la timp din maşină, dar au ajuns la spital. Tânărul primise maşina, luna trecută, atunci când împlinise 18 ani.  Cei doi se intorceau de la meditaţii, însă lipsa de experienţă şi viteza excesiva au dus la teribilul accident. Astfel, într-o curbă de la marginea Piteştiului a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit de un cap de pod. Bolidul s-a rasturnat pe marginea drumului şi a luat foc, potrivit Ştirilor Pro tv. Tânărul a rămas fără permis. 

Fiu de bancher a omorât doi oameni nevinovaţi

Accidentul provocat de Andrei Andronie a avut loc în noiembrie 2011, pe Calea Floreasca din Capitală. Tânărul, aflat la volanul unei maşini de teren, a fost somat de poliţişti să oprească, deoarece conducea cu viteză mare. A ignorat semnalele oamenilor legii pentru că era băut. Poliţiştii l-au urmărit, iar cursa pe străzile capitalei s-a încheiat tragic. Tânărul a lovit un taxi staţionat, iar şoferul şi clienta acestuia, o tânără de 22 de ani, şi-au pierdut viaţa . Andrei Andronie a fost condamnat la şapte ani de închisoare. Acesta are de plătit şi daune de 125 de mii de euro. Din motivarea procurorilor reiese că tânărul este un om lipsit de moralitate, de compasiune faţă de semeni, fără milă şi fără remușcări.

Fiu de consilier PDL Tulcea, beat şi fără permis la volan

Alexandru Bibu (17 ani), junele unui consilier PDL Tulcea, a făcut prăpăd în 2011, după ce s-a urcat băut la volanul maşinii de lux al celui mai bun prieten. Pe Calea Victoriei,  a fost la un pas să omoare oameni nevinovaţi, lovind trei maşini parcate în faţa unui hotel. Puştiul se afla la volanul unei maşini de teren şi, după miezul nopţii gonea pe Calea Victoriei, unde a acroşat un taximetrist, însă şi-a văzut în continuare de drum, lovind apoi alte trei maşini.  A oprit abia la câţiva metri distanţă şi a luat-o la fugă. Fiul consilierului local PDL din Tulcea s-a ales  cu dosar penal pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru fuga de la locul accidentului.  

Duduia cu BMW, Seria 3, Andreea Enache a omorât patru persoane

Reamintim din seria teribilistilor aflaţi la volan cazul „ambulanţa morţii“, când Andreea Enache, o duduie de doar 20 de ani, la acea vreme,  aflată la volanului unui BMW, Seria 3 a omorât patru oameni. Cocoţată la volanul maşinii împrumutată de la iubit, aceasta a scăpat de sub control bolidul şi a omorât pe loc patru persoane care se întorceau, cu o maşină BGS, de la sedinţele de dializp.Tânăra a fost condamnată definitiv, luna trecută, la patru ani de închisoare cu suspendare. 

Adrian Cocoană a fost eliberat pentru bună purtare 


Medicul timişorean, Adrian Cocoană, a fost pe primele pagini ale ziarelor în 2008, atunci când a fost implicat într-un grav accident de circulaţie. Acesta se afla la volanului unui  Ferrari, pe Calea Aradului din Timişoara, când, din cauza vitezeu, a scăpat maşina de sub control. A intrat apoi  pe contrasens şi s-a oprit în piciorul viaductului de la Parcul Botanic. L-a lovit pe Lucian Reja, un tânăr inginer în vârstă de 28 de ani, care şi-a pierdut viaţa. Cocoană a fugit de la locul accidentului lăsând victima sub maşină. Într-un final,  a fost condamnat la patru ani de închisoare, însă a fost eliberat de Judecătoria Timişoara după doi ani de detenţie, pentru bună purtare. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră