A dat ţeapă cu locuri de muncă în Anglia și a fugit cu banii în Spania

06 Mai 2015
A dat ţeapă cu locuri de muncă în Anglia și a fugit cu banii în Spania
Polițiștii au reținut un bărbat de 27 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuit de comiterea mai multor înşelăciuni cu locuri de muncă în străinătate.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie – decembrie 2014, individul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, a înşelat 94 de persoane, promiţându-le că le va asigura un loc de muncă în Marea Britanie și pretinzând, de la fiecare victimă, câte 210 euro.

Astfel, el a reușit să adune 20.000 de euro, bani cu care apoi a plecat în Spania. Aici, bărbatul, care făcea obiectul unei semnalări în S.I.S. (Sistemul Informatic Schengen), a fost localizat în urma schimbului suplimentar de informaţii prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – IGPR. A fost așteptat să revină în ţară și ridicat de poliţiști din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Condus la sediul poliţiei pentru audieri, individul a fost reținut pentru 24 ore, urmând ca el să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. (A.O.P.)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră