Se caută stăpâni pentru şapte câini poliţişti! Care sunt COSTURILE

01 Oct 2016 | scris de Mara Răducanu
Se caută stăpâni pentru şapte câini poliţişti! Care sunt COSTURILE

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a organizat, în data de 26 septembrie, de la ora 11.00, prima etapă privind vânzarea prin licitația publică deschisă cu strigare, în vederea valorificării a șapte câini de serviciu. Însă cei şapte câini nu şi-au găsit stăpân, întrucât, pe 26 septembrie, nu s-a prezentat nicio persoană la licitaţie. Prin urmare, pe 11 octombrie va avea loc o nouă licitaţie.

Rocky ascultă fiecare comandă a instructorului său. A lucrat în poliţie 7 ani. Doar că zilele lui pe teren s-au încheiat, pentru că a îmbătrânit, are probleme la picioare şi nu mai e atât de agil ca în trecut. De-a lungul timpului Rocky a participat la peste 130 de misiuni importante, iar mereu a ajutat la rezolvarea cazurilor dificile, potrivit Digi 24.

Lui Ioan Chifu îi e greu să se despartă de camaradul lui de nădejde. Ioan Chifu, agent serviciul criminalistică: „Eu m-am ataşat foarte mult de el, de la vârsta de patru luni jumătate l-am luat în primire şi l-am îngrijit, i-am dat mâncare, plus antrenament cu acesta.” Rocky îşi aşteaptă viitorul stăpân la licitaţie. Preţul de pornire este de 805 lei.Beta, alt ciobănesc german de 7 ani, este evaluat la 304 lei, pentru că nu a făcut teren. 

Marius Niculescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa: „Sunt bine antrenaţi, foarte ascultători şi ce au nevoie: doar de o inimă deschisă care să-i primească în casa lor.” Dacă nu-şi vor găsi stăpăini, câinii ar putea fi folositţi pentru paza instituţiilor publice sau ar putea ajunge chiar la instructorii lor. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră